Klimatyzacja
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55
Regulamin forum
Układ klimatyzacji, układ wentylacji, ogrzewania wnętrza oraz Webasto
Pamiętaj:
Układ klimatyzacji, układ wentylacji, ogrzewania wnętrza oraz Webasto
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
bildegolf6
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI 110km CBDC
Klimatyzacja
Witam.Po włączeniu klimy zero reakcji miesiąc temu działała ,po podłączeniu kompa program nie widzi klimatyzacji (brak połączenia) czy ktoś z was miał podobny problem? I czy jest jakiś moduł który za to odpowiada?
- Diesel
- Aktywny
- Auto: VW Golf VI
- Engine: 2.0 TDI CFFB+ 129kW
- Localization: Legnica
Re: Klimatyzacja
Cześć, sprawdź, czy bramka Gateway widzi moduł klimatyzacji. Jeśli nie będzie go widziała, to postaraj się zobaczyć, czy na liście sterowników klimatyzacja jest zaznaczona ptaszkiem. Tak to powinno wyglądać:

Szukaj "Auto HVAC"

Szukaj "Auto HVAC"
-
bildegolf6
- Nieśmiały
Diesel pisze:Cześć, sprawdź, czy bramka Gateway widzi moduł klimatyzacji. Jeśli nie będzie go widziała, to postaraj się zobaczyć, czy na liście sterowników klimatyzacja jest zaznaczona ptaszkiem. Tak to powinno wyglądać:
Szukaj "Auto HVAC"
Cześć , właśnie nie widzi modułu klimatyzacji .Jestem na poniedziałek umówiony u innego mecha i zobaczymy co mu wyjdzie na kompie ale podpowiem jak i co z bramką.Dzięki dam znać .
-
bildegolf6
- Nieśmiały
Autko podłączone błąd b2f04, nie mogę znależć.
-- 14 maja 2020, 16:57 --
bildegolf6 pisze:Autko podłączone błąd b2f04, nie mogę znależć tego błędu..
bildegolf6 pisze:Autko podłączone błąd b2f04, nie mogę znależć tego błędu..