marmi pisze:Myślę że na następnym zlociku zobaczysz juz na aucie felgi i sprężynki....
Śpiesz się bo lato już w okienko zaczyna pukać
marmi pisze:Myślę że na następnym zlociku zobaczysz juz na aucie felgi i sprężynki....
kakaruto pisze:marmi pisze:Myślę że na następnym zlociku zobaczysz juz na aucie felgi i sprężynki....
Śpiesz się bo lato już w okienko zaczyna pukać
marmi pisze:Lusterka kupowałem na allegro, na kolor nie zwracałem uwagi bo jednak dość łatwo przełozyć ze swojego lakierowaną maskownicę, do tego prawe lusterko kupiłem sobie od anglika, tez dzielone tak jak lewe europejskie...
A co do montażu u mnie nie było problemu podłaczasz lusterka i kodujesz drzwi, osobno podświetlenie i osobno składanie...
podświetlenie +0000002
składanie +0004096 do obecnego kodowanie...
jeszcze update przyszły lampki podświetlenia drzwi i lampki oświetlenia nóg na tył, nawet w 3d w fotelach jest ori miejsce na lampki...
marmi pisze:Edit: zamawiam dziś chromowane przełączniki na getemie wyjdzie niecałe 200zł za wszystko...
hmmm... jak zmienię feleXenosagaII pisze:marmi kiedy dasz foty na nowych felach i z pro kitem ?
Były fabrycznie na szczęście, jeden mod mniej do roboty...rafaello20 pisze:witam kolegę z golfika, mam pytanie, czy montowałeś sam halogeny czy tez miałeś w wersji Comfortline fabrycznie???