Witam,
Mam aktualnie radio RCD 300, chciałbym je zmienić na RCD 310, ale widziałem że są dwa rodzaje.
Jedne podświetlenie ekranu mają niebieskie inne mają czarny ekran z białymi literkami.
Jak między nimi jest różnica?
RCD 310 - kolor podswietlenia
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
juuzek
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: CAYC
- Localization: Legnica
Re: RCD 310 - kolor podswietlenia
Nie ma żadnej różnicy, tylko podświetlenie, z tego co widziałem początki były z niebieskim, później czarno/białe. Ty w mk6 masz na pewno RCD300?
-
misiorex
- Nowicjusz
- Auto: Golf VI
- Engine: 1.6 BGU + LPG
- Localization: Kraków
Na 100%, dlatego chcę zmienić na coś ładniej wyglądającego. Ewentualnie na rcd510
- wolfmar
- Sympatyk
- Auto: Golf 6 i Golf 7
- Engine: 1.6 i 1.5 TSI
- Localization: Śląsk
Ile kosztowałaby wymiana RCD 310 niebieskiego na to z białymi literkami?
Bo mam wrażenie że pomimo zwiększenia kontrastu na maksa niebieskie świeci coraz słabiej... (dotyczy tez mk6).
Bo mam wrażenie że pomimo zwiększenia kontrastu na maksa niebieskie świeci coraz słabiej... (dotyczy tez mk6).