Regulamin forum Doposażenie samochodu, wymiana na nowsze elementy/systemy, montaż asystentów (Park Assist, Light Assis, ACC, itp.) – czyli wszelkie modyfikacje wpływające na polepszenie funkcjonalności).
Pamiętaj:
Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Czyli pozostaje tylko zamontować takie, które występuje w podłokietniku? Da się je jakoś przerobić tak aby było w miejscu bardziej dostępnym, tj. koło popielniczki?
Nie, jest potrzebne, ale to,m co podlinkowałeś, tak jak jest się nie nadaje - wymaga przeróbki czyli*wyciągnięcia dwóch żył +5V i GND i podłaczenia ich do odpowiednia 3 i 4 pinu zielonej 12-pinowej wtyczki w Quadlocku.
AUX też trzeba podpiąc do zielonej wtyczki w Quadlocku pod piny 1, 2 i 7
Kurcze... Czyli pozostaje albo zabawa w przerabianie gniazda usb które będzie w miare blisko DM co i zatem tel przymocowanego do uchwytu albo zabawa w z podłokietnikiem i robienie otworu pod aux i usb.
Dzisiaj zakończyły się modyfikacje mojego Discover Media MIB STD2 PQ 5C0 035 680 G które przeprowadził kolega yox za co jestem mu bardzo wdzięczny bowiem nie spodziewałem się że można osiągnąć taki efekt. Mody DM polegały na zmianie softu z 0449 na 0478 oraz uruchomieniu Menu Car i dodatkowo rozszerzeniu wyboru podświetlenia ekranu i ikon. Zmiany jakie zostały dokonane obrazuje film.
Alkohol niszczy skórę - głównie na kolanach i łokciach..