Witam,
Zakupiłem radio RCD330 6RD035187B
Hardware: 036
Software: 0317
Bluetooth: c300
Apple carplay działa świetnie, bluetooth również. Zastanawia mnie tylko jedno - widziałem na filmikach / zdjęciach, opcje, które w moim radiu są niedostępne tj. informacje o klimatyzacji, asystent parkowania (nie chodzi mi o kamere, ale o wizualizacje na ekranie - u mnie po wrzuceniu wstecznego biegu nie dzieje się nic, jedynie slychac czujniki z tyłu).
Czy jest możliwość "dogrania" tego w jakikolwiek sposób?
RCD330 6RD035187B Park assist / kontrola klimatyzacji
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- bzykofm
- Aktywny
- Auto: Seat Leon 1P lift
- Engine: 1.9 TDI BLS 195.374
- Localization: Wieniec/Wieliczka
Re: RCD330 6RD035187B Park assist / kontrola klimatyzacji
A tego się przypadkiem nie odblokowuje VCDSem?
-
tobi1728
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI 140KM
- Localization: Bydgoszcz
Nie mam pojecia. Czy jest moze ktos z Bydgoszczy / okolic, kto podjalby sie czegos takiego?
-
Kubasek
- Nowicjusz
- Auto: Golf 6 Gti
- Engine: 2.0 TSI
- Localization: Świnoujscie
Witam, a wiece może ktore z 330 pojdzie mi z dynaudio?
- tberent
- Banned
- Auto: VW Golf 6
- Engine: CBCD
- Localization: Lodzkie
OPS działa . Poszukaj filmików lub ja forum v to tam ładnie rozpisalitobi1728 pisze:Witam,
Zakupiłem radio RCD330 6RD035187B
Hardware: 036
Software: 0317
Bluetooth: c300
Apple carplay działa świetnie, bluetooth również. Zastanawia mnie tylko jedno - widziałem na filmikach / zdjęciach, opcje, które w moim radiu są niedostępne tj. informacje o klimatyzacji, asystent parkowania (nie chodzi mi o kamere, ale o wizualizacje na ekranie - u mnie po wrzuceniu wstecznego biegu nie dzieje się nic, jedynie slychac czujniki z tyłu).
Czy jest możliwość "dogrania" tego w jakikolwiek sposób?
Clima raczej nie dzuala.
Wysłane z mojego T8s przy użyciu Tapatalka