wyposazenie bagaznika kombi
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55
Regulamin forum
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
quiksilver
- Nieśmiały
- Auto: Jetta SW MK6
- Engine: 2.0 tdi
- Localization: Podkarpacie
wyposazenie bagaznika kombi
Witam, przeszukuje forum ale na nic co mnie interesuje nie trafiłem, mam 6 kombi w wersji US i czegoś mi pewnie brakuje w bagażniku, jak uniosę do góry podłogę za ten plastikowy uchwyt od razu widać koło zapasowe czy tam powinno coś jeszcze być pomiędzy ? no i odnośnie koła ja mam zwykle pełnowymiarowe 16" koło bez żadnego wkładu na podnośnik i klucz czy w europejskich wersjach były tylko dojazdówki i co za tym idzie inny styropian w kolo, i jeszcze uchyt doholowania to ucho jakiego szukać z jakim gwintem bo w audi jak szukałem to okazało się ze jest kilka typów
- Tomczyk
- Aktywny
- Auto: VW Golf 6 Variant
- Localization: Swarzędz
Re: wyposazenie bagaznika kombi
Nad kołem jest jeszcze taka usztywniona wykładzina z paskiem jako uchwyt. W koło przychodzi steropian, i też miałem pełnowymiarowe koło 16 cali.
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
-
quiksilver
- Nieśmiały
- Auto: Jetta SW MK6
- Localization: Podkarpacie
Re: wyposazenie bagaznika kombi
no to dobrze wiedzieć a masz może zdjęcie tego styropianu na te wszystkie akcesoria żeby wiedzieć czego szukać na alledrogo ??
myślałem ze zamontuje sobie siatkę do rolety ale nie mam żadnych uchytow u góry wiec będzie to zbędne
myślałem ze zamontuje sobie siatkę do rolety ale nie mam żadnych uchytow u góry wiec będzie to zbędne