Kabel USB do Rcd310
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
gawcor
- Nowicjusz
- Auto: VW golf 6
- Engine: 1.4 tsi
- Localization: oswiecim
Kabel USB do Rcd310
Witam kupiłem kabel USB na allegro. Rozebrałem radio i okazuje się że nie posiadam wyjścia z radia na kabel USB. Moje pytanie brzmi czy jest jakaś opcja wyprowadzenia i wlutowanie w radiu wtyczki na ten owy kabelek ??
-
tajpej
- Aktywny
- Auto: vw golf V R-line
- Engine: 1.9 TDI BLS
- Localization: KBC
Re: Kabel USB do Rcd310
jak założysz moduł media-in
- Dansli
- Sympatyk
- Auto: GOLF 6R. GOLF4 4mot.
- Engine: 2.0 CRZA. 1.9 ARL