Panowie,
tematów o modułach bluetooth jest co najmniej kilka. Niestety nie znalazłem w nich odpowiedzi na moje pytanie.
Czy moduł model: 1K8035730 będzie kompatybilny z golfem 6?
Nie zależy mi na wersji/opcji premium a jedynie na odbieraniu połączeń przychodzących.
Czy moduły z golfa 5 będą działać z golfem 6?
moduł z golfa 5 a kompatybilność z golfem 6
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- BRUNO55
- Senior Moderator
- Auto: VW GOLF VII Highline
- Engine: 1.4 TSI 103 KW CHPA
- Localization: CRY
Re: moduł z golfa 5 a kompatybilność z golfem 6
Alchemik pisze:Panowie,
tematów o modułach bluetooth jest co najmniej kilka. Niestety nie znalazłem w nich odpowiedzi na moje pytanie.
Czy moduł model: 1K8035730 będzie kompatybilny z golfem 6?
Nie zależy mi na wersji/opcji premium a jedynie na odbieraniu połączeń przychodzących.
Czy moduły z golfa 5 będą działać z golfem 6?
Jeżeli działał w Mk5 to będzie też działał w Mk6.
-
tajpej
- Aktywny
- Auto: vw golf V R-line
- Engine: 1.9 TDI BLS
- Localization: KBC
1K8035730 D na pewno działa w mk6
- Diesel
- Aktywny
- Auto: VW Golf VI
- Engine: 2.0 TDI CFFB+ 129kW
- Localization: Legnica
Nie kupuj 1K8035730, bo z tym modułem będziesz musiał sięgnąć do kieszeni po telefon, aby go odebrać i zakończyć rozmowę. Możliwość odebrania z poziomu radia/kierownicy podobno jest dopiero od 1K8035730D, ale głowy za to nie dam.
Poszukaj 5k0 035 730 z dowolną literką. Mają wyższą funkcjonalność, możliwość odbioru telefonu z poziomu samochodu i na 100% są kompatybilne z najnowszymi telefonami.
Poszukaj 5k0 035 730 z dowolną literką. Mają wyższą funkcjonalność, możliwość odbioru telefonu z poziomu samochodu i na 100% są kompatybilne z najnowszymi telefonami.