Witam .
Zastawiam się nad wymianą wydechu do golfa 6 .
Lecz mam jedno zasadnicze pytanie czy do zderzaka od zwykłego golfa 6 podejdzie jakiś dyfuzor od modeli GTI ?
Dyfuzor Golf 6
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55, ryba113
Regulamin forum
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Zanim utworzysz nowy temat w tym dziale, upewnij się czy nie powinieneś zamieścić go w ramach jednego z działów 'GOLF MK6/Pytania i Porady' lub 'Ogólne/Pytania i Porady'
- Bansuj
- Gadatliwy
- Auto: Golf 6 + Leon 5F
- Engine: CAXA 122 + DACA 131
- Localization: Brunszwik
Re: Dyfuzor Golf 6
Dyfuzor GTI nie pasuje do zderzaka od zwykłego. Ale za to są nieoryginalne zamienniki z wyglądem GTI, które pasują pod zwykły zderzak
-
Spaceman007
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0TDI
- Localization: Zachodniopomorskie
Witam troche sie wrypalem nie poczytalem..no i mam dyfuzor na dwa kominy ori gti ale zderzak zwykly..niewiem czy jakos to przerabiac czy lepiej oddac..i kupic kompletny zderzak..ktos podpowie??
- Bansuj
- Gadatliwy
- Auto: Golf 6 + Leon 5F
- Engine: CAXA 122 + DACA 131
- Localization: Brunszwik
Są dwie opcje:
- Kupić zderzak GTI albo GTD bez dyfuzora, do nich wejdzie ten od GTI
- Kupić chiński zamiennik tzn. dyfuzor w stylu GTI pasujący do zwykłego zderzaka
Przerabiać raczej nie ma sensu, lepiej ogarnąć właściwe części i sprzedać to co zostanie.
- Kupić zderzak GTI albo GTD bez dyfuzora, do nich wejdzie ten od GTI
- Kupić chiński zamiennik tzn. dyfuzor w stylu GTI pasujący do zwykłego zderzaka
Przerabiać raczej nie ma sensu, lepiej ogarnąć właściwe części i sprzedać to co zostanie.
-
Spaceman007
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0TDI
- Localization: Zachodniopomorskie
Problem w tym ze niemoge znalesc chinola na dwa kominy...najrozsadniej bedzie jednak kupic zderzak 👍👍👍
Do tego mam nastepne pytanie czy zderzak z cabrio pasuje pod zwyklaka?
Do tego mam nastepne pytanie czy zderzak z cabrio pasuje pod zwyklaka?