martiso pisze:... zima w tym roku zaskoczyła nawet aku mojego GTICTEK robi robotę
W moim Clubsporcie aku odmówił posłuszeństwa dość szybko, bo już w lipcu 2020r. Podobno to zasługa funkcji Start/Stop
martiso pisze:... zima w tym roku zaskoczyła nawet aku mojego GTICTEK robi robotę
DePiento pisze:martiso pisze:... zima w tym roku zaskoczyła nawet aku mojego GTICTEK robi robotę
W moim Clubsporcie aku odmówił posłuszeństwa dość szybko, bo już w lipcu 2020r. Podobno to zasługa funkcji Start/Stop
KriSSo pisze: optyka rzecz gustu. Cóż więcej potrzeba na sezon jesienny?
Sarkaz pisze:Piękny ten golf w mega wersji
tatian pisze:Ciągle biję się z myślami usuwać to czy nie usuwać. Jaki jego stan po wyjęciu? Rzeczywiście jest wielkie prawdopodobieństwo, że się rozszczelni.
martiso pisze:Sarkaz pisze:Piękny ten golf w mega wersji
...dziękiod kilkunastu dni ma już nowego opiekuna ... 5 lat zleciało, czas na coś nowego-innego
... poszedł w dobre ręce, a nowy właściciel obiecał bardzo dbać ...
Heh... Tak myślałem że sprzedałeś auto. Na grupie FB się koleś pochwalił że zakupił, i od razu skojarzyłem to z Twoim autem.
-- 08 wrz 2021, 13:51 --tatian pisze:Ciągle biję się z myślami usuwać to czy nie usuwać. Jaki jego stan po wyjęciu? Rzeczywiście jest wielkie prawdopodobieństwo, że się rozszczelni.
... wyjąłem asekuracyjnie, bo podobno jak się rozleci to robi sporo problemów zwłaszcza z nagrzewnicą... ale patrząc po stanie w jakim jest i z jakiego materiału jest zrobiony to spokojnie mógłby być jeszcze długo długo w tym zbiorniczku. Wydaje mi się że problem dotyczył pierwszych lat produkcji G7 i pokrewnych gdzie ten woreczek był słabo zgrzewany, puszczał i krzemionka wylatywała w układ chłodzenia ... ten mój nadal wygląda jak nowy, jest z takiego grubego tworzywa i mógłby służyć jeszcze lata ... jeśli masz zbiorniczek typu pierwszego to możesz wyjąć zobaczyć w jakim jest stanie i albo zostawić, albo włożyć z powrotem ...
martiso pisze:... kolejny gadżet do kolekcji...

martiso pisze:KriSSo - potrzebowałem już zmiany ... a mk8 poprostu mi się nie podoba...
KriSSo pisze:martiso pisze:KriSSo - potrzebowałem już zmiany ... a mk8 poprostu mi się nie podoba...
Jasne, rozumiem. Niestety, wiele osób przerzuca się na inną markę/model. Szkoda, że mk8 spotkał taki los. Z drugiej strony ten Hultaj to świetny samochód, myślę, że będziesz bardzo zadowolony.
BTW, powtórzę zapytanie - czy zostały Ci może srebrne Pretorie? Czy już się pozbyłeś?