Cześć,
Przejrzałem wszystkie poprzednie posty na ten temat ale nie mogłem znaleźć konkretnej odpowiedzi.
Jaką wersję VCDS kupić do Golf 6 1.6 TDI 2010r.interesuje mnie taki program żebym mógł zrobić dosłownie wszystko w tym samochodzie, czy jest sens brać 20.4.2 ?
Drugie pytanie skąd/jakiej strony go kupić, żeby nie okazał się szajsem ?
Pozdrawiam
Jaki Vcds do Golf 6?
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Analiza logów statycznych i dynamicznych, wyjaśnienie błędów, interfejsy diagnostyczne, kodowanie i adaptacja i inne tematy związane z diagnostyką komputerową oraz programowaniem sterowników.
Pamiętaj:
Analiza logów statycznych i dynamicznych, wyjaśnienie błędów, interfejsy diagnostyczne, kodowanie i adaptacja i inne tematy związane z diagnostyką komputerową oraz programowaniem sterowników.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
michal007s
- Nowicjusz
- Auto: Golf VI
- Engine: 1.6
- Localization: wawa
Re: Jaki Vcds do Golf 6?
Podłączam się pod pytanie...
-
Tomasz_W-wa
- Forumowicz
- Auto: VW Golf 7 Variant
- Engine: CLHA
- Localization: Warszawa
Spokojnie da radę wersja 17.... i to na wyrost (taką ja serwisuje u siebie Golfa 7 z 2015 roku), jeżeli chcesz zrobić wszystko tym kablem to tylko oryginał ale to koszt 2500-3000 zł, klonem nie zawsze działają wszystkie opcje, nie brał bym z Ali... bo to pirat ale i ludzie mają nie raz kłopoty z tymi kablami.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- bzykofm
- Aktywny
- Auto: Seat Leon 1P lift
- Engine: 1.9 TDI BLS 195.374
- Localization: Wieniec/Wieliczka
1400 zł z ograniczeniem do 3 numerów VIN. Kasować błędy można już bez ograniczeń.
-
Tomasz_W-wa
- Forumowicz
- Auto: VW Golf 7 Variant
- Engine: CLHA
- Localization: Warszawa
Albo poszukać starszego oryginalnego kabla bez ograniczeń
Swojego czasu widziałem z 2-3 sztuki po 1.000 zł
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Swojego czasu widziałem z 2-3 sztuki po 1.000 zł