GOLF VI światło pozycyjne w klapie bagażnika problem
Regulamin forum
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
Xenony, halogeny, kierunkowskazy, lampki obrysowe, lampy przednie, tylne, światła stop, żarówki wew. i zew.. itp. świecące elementy.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
mateusz_44
- Nowicjusz
- Auto: Golf VI
- Engine: 1.6 MPI 102km
- Localization: Dębica
GOLF VI światło pozycyjne w klapie bagażnika problem
Witam mam problem z oświetleniem lewym pozycyjnym w Golfie VI HB polega on na częstym nie załączaniu żarówki postojowej w klapie bagażnika powstaje to przeważnie podczas otwierania i zamknięcia klapy bagażnika często gdy też jest nie ruszane to potrafi pojawić się komunikat o spalonej żarówce pomaga wtedy zasymulowanie otwarcia bagażnika (pociągnięcie logo VW ale nie podnoszenie klapy) wtedy zaświeca się od razu powiem ze żarówka przeciw mgielna działa prawidłowo i postojowa prawa tak samo proszę o jakąś poradę
- yox
- Banned
- Auto: VW Touran 1T2
- Engine: BXE 1.9 TDI
- Localization: UK
Re: GOLF VI światło pozycyjne w klapie bagażnika problem
mateusz_44 pisze:... proszę o jakąś poradę
1. hasło: "interpunkcja"
2. hasło: "przewody w przelotce/harmonijce"
-
mateusz_44
- Nowicjusz
- Engine: 1.6 MPI 102km
- Localization: Dębica
witam drodzy koledzy niestety sprawdziłem wiązkę i nie jest w żadnym miejscu przetarta podkreślę ze wykonałem jeszcze test w postaci uruchomieniu wszystkich możliwych świateł (pozycyjne wstecznego oraz przeciw mgielne ) i wielokrotnie otwierałem klapę i za każdym razem po zamknięciu się załączają komunikat wyskakuje tylko po dłuższym postoju
-
mux84
- Nowicjusz
- Engine: 1.4 TSI 122KM
- Localization: kujawsko-pomorskie
Sprawdzałeś styki w lampie?
-
szymon5225
- Niemowa
- Auto: Golf 6
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: Wlkp
Pamiętasz jak rozwiązałeś ten problem z lampa ?