Będę montował podgrzewane fotele w Golfie. Proszę o informację czy mogę włożyć panel z Passata 3C8 907 336 AC?
Drugie pytanie to czy jest jeden sterownik na dwa fotele czy każdy fotel ma swój?
Montaż podgrzewanych foteli.
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Instrukcje, foto porady, manuale opisujące krok po kroku co należy wykonać, aby samemu naprawić, zmienić, wymienić, zakodować ...
Uwaga:
Instrukcje, foto porady, manuale opisujące krok po kroku co należy wykonać, aby samemu naprawić, zmienić, wymienić, zakodować ...
Uwaga:
- Nie prowadzimy tutaj dyskusji, a jedynie prosimy o dodatkowe wyjaśnia lub zamieszczamy własne uwagi, spostrzeżenia o których warto wspomnieć.
- Zmiany w instrukcji autor wprowadza bezpośrednio w poście zawierającym instrukcję - nie piszmy postów z informacją co należy zrobić inaczej niż w instrukcji.
- Za pomocą nowego postu autor powinien poinformować o wprowadzeniu zmian w instrukcji.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- jarekgk
- Forumowicz
- Auto: VW GOLF VIII GTD
- Engine: 2.0TDI DTUA
- Localization: łódzkie
Re: Montaż podgrzewanych foteli.
Jest jeden sterownik/taki mały moduł pod fotelem kierowcy. dwa kabelki do panelu klimatyzacji, zasilanie plus masa i jeden (nie pamiętam do końca) lub dwa kabelki do bcm.
-
piekara
- Sympatyk
- Auto: Skoda Fabia 1
- Engine: 1.9 TDI
- Localization: Świętochłowice
No to zamawiam jeden. Wiązkę już zamówiłem.
A z panelem możesz doradzić? Podejdzie z Passata? 3C8 907 336 AC zamiast 7N0 907 426 L?
A z panelem możesz doradzić? Podejdzie z Passata? 3C8 907 336 AC zamiast 7N0 907 426 L?
- jarekgk
- Forumowicz
- Auto: VW GOLF VIII GTD
- Engine: 2.0TDI DTUA
- Localization: łódzkie
Panel powinien podejść, wizualnie pasuje więc ok. Ja siedzenia kupiłem już z modułem pod siedzeniem więc nie dokupujesz nic tam dodatkowego. Jak masz siedzenia podgrzewane kompletne to powinno być ok.