Ja nie przygotowywałem wiązki, była już z lampkami od Chinoli. Ja właśnie chciałem zrobić zgodnie ze sztuką i masz pełną rację, że tak powinno się robić i w pełni się z tym zgadzam i również jestem tego zwolennikiem.
Dlatego po podłączeniu drzwi kierowcy - czerwony w PIN 16 a brązowy do brązowego w PIN 5, lampka mi nie świeciła bo w kostce do wtyczki były odwrotnie wpięte PINy, nie mam typowych rozpinaczy do PInów przez co i tak wypięcie ich i zamienienie miejscami w przypadku drzwi kierowcy napsuło mi dużo krwi bo nie chciały dać się wypiąć... Ale ostatecznie się udało i po przepięciu PINow lampka zaświeciła sie.
Więc analogicznie aby już nie męczyć się z drugą wtyczką w drzwiach pasażera, stwierdziłem, że kabelki od razu podłącze inaczej bo w drzwiach pasażera wiązki nie miałem jeszcze wpiętej w kostce do modułu drzwi. Więc aby nie przepinać miejscami we wtyczce do lampki od razu podłączyłem odwrotnie w kostce do modułu drzwi....
Auta w najbliższym czasie i tak nie planuje sprzedawać a z drugiej strony jeśli ktoś miałby się zabierać do jakiejś przeróbki to i tak mimo wszystko musi mieć jako takie pojęcie o tym co chce zrobić i jak to powinno się robić, więc tak nie do końca powinno się sugerować kolorkami kabelków.