Odis
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
-
MarcinM
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 1.6 TDI
- Localization: Warszawa
Odis
Cześć nie wiem czy dobry dział ale poszukuje kogoś z Warszawy lub okolic z odisem, potrzebuje zakodować kluczyk i sprawdzić światła niestety vcds nie może mi zakodować kluczyka. Czy jest tu osoba która może mi pomóc w tym temacie ?
- maartinj
- Forumowicz
- Auto: VW
- Engine: 2.0 TDI CFGC
- Localization: PL
Re: Odis
MarcinM pisze:Cześć nie wiem czy dobry dział ale poszukuje kogoś z Warszawy lub okolic z odisem, potrzebuje zakodować kluczyk i sprawdzić światła niestety vcds nie może mi zakodować kluczyka. Czy jest tu osoba która może mi pomóc w tym temacie ?
a co Ci vcds pisze ?
jakies info, auto z kessy , jakis błąd ?
vcds zrobi to samo co odis w zasadzie , no chyba ze auto jest z Kessy wtedy odis online