Witam
Jakie radio z androidem polecacie do 1000zł do Golfa 6? BT, zestaw głośnomówiący, usb oraz 4gb ramu to minimum co musi posiadać.
Pozdrawiam
Jakie radio z androidem?
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
hans5
- Aktywny
- Auto: VW Golf VI
- Engine: CGGA 1.4 80 KM
- Localization: wlkp
Re: Jakie radio z androidem?
https://pl.aliexpress.com/item/1005004717474261.html?
spm=a2g0o.order_list.order_list_main.53.29201c242jyFcN&gatewayAdapt=glo2pol
Ja u siebie tydzień temu zakładałem - dostawa w 3 dni, śmiga ładnie.
spm=a2g0o.order_list.order_list_main.53.29201c242jyFcN&gatewayAdapt=glo2pol
Ja u siebie tydzień temu zakładałem - dostawa w 3 dni, śmiga ładnie.
- Bansuj
- Gadatliwy
- Auto: Golf 6 + Leon 5F
- Engine: CAXA 122 + DACA 131
- Localization: Brunszwik
Re: Jakie radio z androidem?
mam_kompa pisze:https://marsdev.pl/radia-android-do-seat/1030-7-qled-radio-2din-android-12-vw-seat-skoda-464gb-dsp-carplay-lte-5903815262920.html
To mnie się podoba.
Może ktoś posiada?
Specyfikację ma dobrą, marka też polecana.