Witam
Na początku marca chciałbym zamówić kompletny zestaw Vogtlanda. Producent ma dwie wersje dla silnika 1.4 - 50 i 55mm. Jestem na 99% pewien, że do CAVD jest wariant 55mm, ale chciałbym się upewnić, żeby uniknąć wtopy.
Pozdrawiam
Kompletne zawieszenie - która wersja dla 1.4 CAVD?
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Amortyzatory, sprężyny zawieszenia, wahacze, drążki kierownicy, końcówki kierownicze, łączniki stabilizatorów, geometria, zbieżność.
Pamiętaj:
Amortyzatory, sprężyny zawieszenia, wahacze, drążki kierownicy, końcówki kierownicze, łączniki stabilizatorów, geometria, zbieżność.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- DoKeR
- Gadatliwy
- Auto: Kia Optima GT
- Engine: 2.0 T-GDI 245KM
Re: Kompletne zawieszenie - która wersja dla 1.4 CAVD?
Hejka,
Wiesz co najprościej jakbyś sobie zmierzył średnice amorka wtedy będziesz w 100% pewny
ale wydaje Mi się że faktycznie jest 55 mm ale ręki nie dam uciąć tak jak mówię zmierz sobie i wtedy masz pewność że informacja jest poprawna 
Udanych zakupów życzę
Pozdrawiam !
Wiesz co najprościej jakbyś sobie zmierzył średnice amorka wtedy będziesz w 100% pewny
Udanych zakupów życzę
Pozdrawiam !
Kia Cee'd GT by DoKeR
..::GT::..
..::GT::..
- marmi
- Mieszkaniec
- Auto: VW Golf 6
- Engine: 2.0 TDI CR CBDC
- Localization: katowice
Do CAVD czyli 160Km jest wersja amorów 55mm, 50mm jest praktycznie tylko przy zaciskach FSIII
-
mistrz
- Sympatyk
- Auto: Golf VI
- Engine: 1.4 160KM
- Localization: Stolica
Dzięki Panowie, w takim razie leci zamówienie na 55mm. Ze zmiana zejdzie mi się chyba aż do kwietnia, ale za to wtedy nowy zawias, nowe oponki, pożegnanie chlapaczy i jakieś konkretne pucowanie po zimie. Nie mogę się doczekać 
Lepiej zmierz, zawsze to pewniej niż wyłożyć parę tysięcy w ciemno.