Box na dach
Moderator: flo
Regulamin forum
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
street
- Sympatyk
- Auto: Golf 7
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: SBE
Box na dach
Panowie, jakiej długości box będzie pasował do Golfa tak żeby to komicznie nie wyglądało z za dużym boxem? Jestem zielony w tym temacie i jak na razie oglądałem jakieś thule, 235cm, 206cm i 190cm. Raczej będę kupował przez internet wiec przymiarki odpadają. Mile widziane foto 

- Baster
- VIP
- Auto: VW Golf 6 +TOUAREG
- Engine: 2.0 CBB GTD + 4.2 V8
- Localization: SZWECJA
Re: BOX na dach
Na forum znajdziesz temat bagażnika dachowego.
Jest tam zdjecie czarnego golfa z boxem.
Podany jest tez model boxa.
Sprawdz sobie długość tego boxa za zdjecia i bedziesz wiedział czy chcesz wiwkszy czy mniejszy.
Linka nie podam bo piszę z telefonu.
Powodzenia.
Jest tam zdjecie czarnego golfa z boxem.
Podany jest tez model boxa.
Sprawdz sobie długość tego boxa za zdjecia i bedziesz wiedział czy chcesz wiwkszy czy mniejszy.
Linka nie podam bo piszę z telefonu.
Powodzenia.
Baster
-
street
- Sympatyk
Widziałem. To temat z 2012roku. Wyszło juz sporo nowych rozwiązań od tego czasu.
- Baster
- VIP
- Auto: VW Golf 6 +TOUAREG
- Engine: 2.0 CBB GTD + 4.2 V8
- Localization: SZWECJA
street pisze:Widziałem. To temat z 2012roku. Wyszło juz sporo nowych rozwiązań od tego czasu.
Zgadza sie.
Ale masz do czego porównać dlugosci.
Ja gdybym miał kupować box specjalnie do golfa to kupił bym o 20cm krótszy niż mam na zdjeciu.
Pozdrawiam
Baster
-
street
- Sympatyk
Baster pisze:street pisze:Widziałem. To temat z 2012roku. Wyszło juz sporo nowych rozwiązań od tego czasu.
Zgadza sie.
Ale masz do czego porównać dlugosci.
Ja gdybym miał kupować box specjalnie do golfa to kupił bym o 20cm krótszy niż mam na zdjeciu.
Pozdrawiam
no na pewno odpada ten Dynamic/motion 900 bo one mają 235cm
zastanawiam się pomiędzy serią 800 a 600 czyli 205 (406l)vs 190cm (320l)