Witam!
Gdy podlacze telefon do radia, wszystko pieknie dziala, lecz gdy chce puscic muzyke, to slychac ja tylko w lewych glosnikach, natomiast gdy podlacze AUX do telefonu i gdy puszcze muzyke, slychac ja tylko w prawych glosnikach, wie ktos moze o co chodzi, jak temu zaradzic? Moje radio to: RCD510
Podlaczenie telefonu lub AUX do radia
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- zoniiic
- Aktywny
- Auto: Mk6 GTI Drivers ED
- Engine: 2.0TSI CBFA
- Localization: Gdansk
Re: Podlaczenie telefonu lub AUX do radia
Z niczym takim się jeszcze nie spotkałem. Proponowałbym podłączyć do telefonu zwykłą parę słuchawek i sprawdzić czy grają na oba kanały czy również tylko na prawy. Mogą być ustawienia telefonu. Jeżeli nie to nie pomogę więcej.