Witam,
Poszukuje kogoś lub warsztatów do podłączenia lub dodania przycisków albo wymiany kierownicy na multimed. w golfie 6. Poszukuje w okolicach kujawsko-pomorskim lub w wielkopolsce.
Dziekuje i Pozdrawiam
Dołączenie przyciskow do kierownicy!! Specjalisci?
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Baster
- VIP
- Auto: VW Golf 6 +TOUAREG
- Engine: 2.0 CBB GTD + 4.2 V8
- Localization: SZWECJA
Re: Dołączenie przyciskow do kierownicy!! Specjalisci?
Chodzi Tobie o fakt posiadania kierownicy multifunkcyjnej.
Czyli najlepiej zakupic całą kierownice multi z poduszką i z apewne modulu pidkierownicą.
Wiecej informacji znajdziesz uzywajac opcji Szukaj na forum.
Czyli najlepiej zakupic całą kierownice multi z poduszką i z apewne modulu pidkierownicą.
Wiecej informacji znajdziesz uzywajac opcji Szukaj na forum.
Baster
-
Miklosz55
- Niemowa
- Auto: VW GOLF VI
- Engine: 1.4 TSI 122KM
- Localization: Malopolska
Witam Odgrzewam trochę temat. Mam Golfa 6 z radiem (hmmm nie wiem jaki model podpowiem że ciemny wyświetlacz jasne napisy samochód z 2011 roku) niestety w wyposażeniu nie było multifunkcji przy kierownicy.
Czy można jakoś dołączyć sterownie z kierownicy?
Czy można jakoś dołączyć sterownie z kierownicy?
- looki8329
- Gadatliwy
- Auto: VW Golf 7
- Engine: 1.4TSI 122PS
- Localization: VWlkp
Zapewne masz RCD 310. Możesz wymienić kierownicę na multifunkcyjną ale w szczegóły wdrożą Cię już inni koledzy z forum.
Lepiej stracić sekundę z życia niż życie w ciągu sekundy...
-
seba
- Stały Bywalec
- Auto: VW Golf 7 FL
- Engine: 1.4 TSI 150KM CZDA
- Localization: Wielkopolskie
W szczegóły sam się wdroży używając funkcji szukaj.
- maartinj
- Forumowicz
- Auto: VW
- Engine: 2.0 TDI CFGC
- Localization: PL
Kierownica multi to tylko w połączeniu z licznikiem MFA
czy takowy masz ?
masz logo auta po otwarciu drzwi gdzie widzisz które drzwi sa otwarte , czy tylko kontrolkę otwartych drzwi na prędkościomierzu ?
czy takowy masz ?
masz logo auta po otwarciu drzwi gdzie widzisz które drzwi sa otwarte , czy tylko kontrolkę otwartych drzwi na prędkościomierzu ?
- IROKEZ
- Sympatyk
- Auto: VW Golf 6 Variant
- Engine: CAY 1.6 TDI 77KW
Czyli jak w mojej szóstce mam licznik, gdzie jest tylko kontrolka otwartych drzwi nie ma możliwości zmienić kierownicy na multi. Ktoś mi podpowie jaki rodzaj mojego licznika, bo z wcześniejszych wpisów wynika, że nie jest to MFA (cokolwiek to znaczy). Założone fabryczne radio to RCD 310.
-
piwo76
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf VI Highline
- Engine: CAYC 1.6 TDI
- Localization: dolnys
Też mam zwykły licznik i dołożoną multifunkcje normalnie-wystarczy kiera,moduł,przewody multifunkcji na koniec kodowanie.