Witam mam pytanie co sodzicie o felgach GROTA GRID na Golfie mk6
Mam w planach zakup tylko nie wiem czy warto
Felgi Rota Grid
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Wygląd, rodzaj, rozstawy, szerokości, ET, dobór wzoru i koloru felgi, opony, dystanse itp.
Pamiętaj:
Wygląd, rodzaj, rozstawy, szerokości, ET, dobór wzoru i koloru felgi, opony, dystanse itp.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
Michal969
- Nowicjusz
- Auto: vw GOLF VI
- Engine: 2.0 tdi
- Localization: KATOWICE
Felgi Rota Grid
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
tmk84
- Nieśmiały
- Auto: VW Golf 6 GTI
- Engine: 2.0tsi
- Localization: Krakow
Re: Felgi Rota Grid
jest to podróba felg Rays te 37 , jakościowo ponoć nie aż taka zła , jeżeli chodzi o wygląd to są jedne z najładniejszych felg na rynku , będzie ci ciężko znaleźć z rozstawem 5x112
-
mareksy
- Nowicjusz
- Auto: golf VI
- Engine: 1.4 TSI 122 KM CaXa
- Localization: wwa
Re: Felgi Rota Grid
A przypadkiem te felgi na zdjęciu to nie Rota Grid ? mają więcej ramion niż Rota Grid które są 6 ramienne