Witam.
Kupiłem oryginalna nawigację do mojego RNS 310. Po włożeniu karty czyta ją przez chwilę i dalej cisza ... Napisane jest że mam włożyć Nośnik danych ... Ogólnie mam też navi na CD i po włożeniu płyty działa stara nwvigacja
Czy jakoś ją się instaluje czy jak to wygląda... Ktoś pomoże ??
Navi kupiona taka jak na zdjęciu poglądowym.
Nie działa ori karta sd z mapą do RNS 310
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
cichon1989
- Nieśmiały
- Auto: Golf VI
- Engine: 1.4 TSI
- Localization: Bytom
Nie działa ori karta sd z mapą do RNS 310
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 sty 2017, 19:50 przez cichon1989, łącznie zmieniany 2 razy.
-
cichon1989
- Nieśmiały
Re: Nie działa ori karta sd z mapą do RNS 310
Ponawiam pytanie ? Może ktoś coś pomóc ?
Gdzie kupiłeś tę karte? Wersja V3? Sprawdz czy odczytywana jest przez pc. Jeśli tak to wrzuć mp3 i sprawdź czy rns czy ja odczyta jesli nie to karta uszkodzona. I cieżko cokolwi3k z nia zrobić bedzie.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
- tberent
- Banned
- Auto: VW Golf 6
- Engine: CBCD
- Localization: Lodzkie
Z tego co czytałem to przy pierwszy m włożeniu karty do navi 310 i 315 rns coś tam zapisują tzn jakoś nr radia i wtedy nie działa z innym radiem . Ale już rozkminili te nawigację i karty z mapami ; )
-
cichon1989
- Nieśmiały
Dostałem od kolegi. Nowa zapakowana w foli. Tak widzi ja normalnie w kompie. Nie sprawdzałem tego czy mp3 odczytuje. Muszę to sprawdzić
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
-
cichon1989
- Nieśmiały
A więc karta sprawdzona normalnie działa na kompie i w radiu. Czyli pewnie trzeba jakoś jak zakodować. Ktoś się bawił w to już ?