moje pytanie dotyczy stricte radia RCD-510. Niedawno zakupiłem Golfa z takim radiem (zakładam, że było fabryczne, ale na 100% tego nie wiem). Kiedy radio jest wyłączone, nawet nawet zapłon jest wyłączony, a kluczyk poza stacyjką radio buczy. Wszystko jest wyłączone, samochód po jeździe zaparkowany, a radio wyje jak stary komputer. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Może trzeba wymienić jakiś wentylator? Będę wdzięczny za odpowiedź
RCD-510 buczy po wyłączeniu
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
John
- Niemowa
- Auto: VW Golf 6 Variant
- Engine: 2.0 TDI
- Localization: Warszawa
RCD-510 buczy po wyłączeniu
Cześć,
moje pytanie dotyczy stricte radia RCD-510. Niedawno zakupiłem Golfa z takim radiem (zakładam, że było fabryczne, ale na 100% tego nie wiem). Kiedy radio jest wyłączone, nawet nawet zapłon jest wyłączony, a kluczyk poza stacyjką radio buczy. Wszystko jest wyłączone, samochód po jeździe zaparkowany, a radio wyje jak stary komputer. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Może trzeba wymienić jakiś wentylator? Będę wdzięczny za odpowiedź
Ostatnio zmieniony 16 paź 2017, 22:14 przez Almighty, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wydzielona z wymiana RCD-310 na RCD-510. Pamiętaj jeden temat jeden wątek
Powód: Wydzielona z wymiana RCD-310 na RCD-510. Pamiętaj jeden temat jeden wątek
- tberent
- Banned
- Auto: VW Golf 6
- Engine: CBCD
- Localization: Lodzkie
Re: RCD-510 buczy po wyłączeniu
Pokaż to radio bo w rcd 510 może Buczek tylko zmieniarka wiec może masz rnsa
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka