Witam.
Czy posiada ktoś z Was rozpiskę kolorów kabli do radia. Kupiłem golfa 6 ale bez radia( zostało wycięte) . Zakupiłem sobie radio od passata lecz tam kolory kabli są inne.( kostka ta sama). Nie wiem jak teraz podłączyć kable
Pomoże ktoś.
Może ktoś z Was mógłby podesłać zdjęcie w kostce jak są kabelki.
Radio było w autku z navi
Rozpiska kabli radia
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
zaraz3k2k4
- Nowicjusz
- Auto: VW GOLF 6
- Engine: 1.6 TDI
- Localization: Brodnica
-
Maciek
- Forumowicz
- Auto: VW Golf 6
- Engine: CAYC 1.6TDI
- Localization: Mikolajki
Re: Rozpiska kabli radia
Jeżeli radio oryginalne to ułożenie kabli
W jednym i drugim takie samo
W jednym i drugim takie samo
-
zaraz3k2k4
- Nowicjusz
- Auto: VW GOLF 6
- Engine: 1.6 TDI
- Localization: Brodnica
Re: Rozpiska kabli radia
No tak Tylko że mam w Aucie odcięte kostki a do radia które mam są kostki ale kolory kabli są inne.