Naprawa kluczyka 5K0 837 202 bez uszkodzenia elektroniki:
https://www.youtube.com/watch?v=_6HVECCvQGg
https://www.youtube.com/watch?v=WiACkGW84FA
wpychając pin do środka uszkadzamy elektronikę sam tego doświadczyłem...
Naprawa kluczyka VW 5K0 837 202
Moderatorzy: rafaello, BRUNO55, ryba113
Regulamin forum
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Zanim utworzysz nowy temat w tym dziale, upewnij się czy nie powinieneś zamieścić go w ramach jednego z działów 'GOLF MK6/Pytania i Porady' lub 'Ogólne/Pytania i Porady'
- ROBAL_26
- Nieśmiały
- Auto: SKODA KODIAQ STYL4X4
- Engine: DFGA 150KM 340Nm
- Localization: KARSIBÓR k.WAŁCZA
Re: Naprawa kluczyka VW 5K0 837 202
Szczerze to mam taki sam kluczyk w T5 FL i wpychałem ten bolec do środka z 5 razy i nie uszkodziłem w żadnym wypadku elektroniki , każdy robi jak uważa.
- maartinj
- Forumowicz
- Auto: VW
- Engine: 2.0 TDI CFGC
- Localization: PL
ROBAL_26 pisze:Szczerze to mam taki sam kluczyk w T5 FL i wpychałem ten bolec do środka z 5 razy i nie uszkodziłem w żadnym wypadku elektroniki , każdy robi jak uważa.
dokładnie tak
ale co tam naprawiac jak tam się nic nie psuje ?
- ROBAL_26
- Nieśmiały
- Auto: SKODA KODIAQ STYL4X4
- Engine: DFGA 150KM 340Nm
- Localization: KARSIBÓR k.WAŁCZA
Ja akurat po zakupie auta dostałem drugi kluczyk który miał ułamany grot w główce i musiałem wymienić całą obudowę .