Rok produkcji: 2015
Silnik/Pojemność/Moc: 1.8 TSI, 170KM
Kolor: Bialy
Układ napędowy: manual, 5 biegow
Zawieszenie: Standardowe, felgi 18'
Car Audio: composition media
Wyposażenie: absolutna podstawa
Modyfikacje zrealizowane:
Lampy led tyl
Felgi 18' cali Carbonado
Owiewka szyba tyl
Modyfikacje planowane:
Wymiana lamp przednich - propozycje?
Obnizenie
Słów kilka o moim golfie. Nie bylem nigdy wielkim fanem tej marki i tego modelu. Złożyło sie jednak tak, ze mialem do kupienia w dobrych pieniadzach ten samochod. I zakupu nie żałuję bo samochod mam 2 lata i sprawuje sie super. Jest to wersja z Kanady jak pewnie widac po beznadziejnym wyposazeniu. Na poczatku mi to nie przeszkadzalo, z czasem jednak zaczyna brakowac wielu funkcji i ciekawszego wnetrza. Ja bardziej przykladam wage do wyglądu zewnetrznego i tego jak sie sprawuje. Nie jestem gadzieciarzem i telewizji i pieciu tabletow w srodku nie potrzebuje
Nie ma się za wiele nad czym rozpisywać. Może nie jest to jakiś przepiękny egzemplarz ale jako samochód na co dzień i do pracy sprawuje się idealnie. Jeśli macie jakieś uwagi i propozycję co powinienem poprawic w wyglądzie mojego auta to bardzo chętnie wysłucham. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat obniżenia samochodu. Bo wg mnie przy tych felgach przydałby się go lekko obniżyć bo ta duża przerwa między oponą a nadkolem nie wygląda najlepiej. Ja w tych tematach jestem zielony takze fajnie byloby wysluchac rad doswiadczonych w temacie osob. Pozdrawiam