Brak sygnału gps
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- looki8329
- Gadatliwy
- Auto: VW Golf 7
- Engine: 1.4TSI 122PS
- Localization: VWlkp
Brak sygnału gps
Od dwóch dni nie działa mi nawigacja. Mimo, że jestem 4km od domu jak próbuje ja włączyć to pokazuje chyba ostatnią pozycję bo wyświetla, że mam 65km. Pomiędzy zegarami w trybie navi jest ciągle napis offroad. Czy do wymiany jest płetwa? Co jeszcze zanim ja kupię sprawdzić? Czy vcds coś wyświetli w tym przypadku?
Lepiej stracić sekundę z życia niż życie w ciągu sekundy...
- looki8329
- Gadatliwy
Re: Brak sygnału gps
Po przeskanowaniu jest błąd b1054 przerwa w obwodzie.
- looki8329
- Gadatliwy
Re: Brak sygnału gps
Dzisiaj na przykład zaczął mi kompas między zegarami pokazywać kierunki😀