Jaki moduł Bluetooth do RCD-510?

Car audio, nawigacja, zestaw głośnomówiące, CB radia ...

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
ODPOWIEDZ
Dywanek1994095
Nowicjusz
Auto: Golf 6
Engine: 2.0 TDI 110 KM
Localization: Wlkp

Jaki moduł Bluetooth do RCD-510?

Post autor: Dywanek1994095 »

Witam chciałem założyć moduł Bluetooth do Golfika do radyjka RCD-510. Ale sam nie wiem jaki wybrać bo zorientowałem się ze jest dużo rodzai, modeli i nie wiem jaki dobrać i dopasować żeby wszystko grało z radiem. Może ktoś polecić jakiś model i w ogóle co jeszcze oprócz modułu muszę zainstalować.
Awatar użytkownika
bzykofm
Aktywny
Auto: Seat Leon 1P lift
Engine: 1.9 TDI BLS 195.374
Localization: Wieniec/Wieliczka

Re: Jaki moduł Bluetooth do RCD-510?

Post autor: bzykofm »

To zależy czy zależy Ci tylko na rozmowie czy chcesz też przesyłać muzykę z telefonu. Potrzebna będzie wiązka, i mikrofon, najlepiej schować go w lampce sufitowej + kodowanie. Co do konkretnego modelu to niestety nie potrafię pomóc.
Dywanek1994095
Nowicjusz
Auto: Golf 6
Engine: 2.0 TDI 110 KM
Localization: Wlkp

Re: Jaki moduł Bluetooth do RCD-510?

Post autor: Dywanek1994095 »

Chodzi mi głównie o zestaw głośnomówiący. A one seryjnie nie miały puszczonej wiązki? Bo śmiem twierdzić ze taki moduł był tylko jak auto było sprowadzone to zostało „oszabrowane”
ODPOWIEDZ

Wróć do „Multimedia”