Link: http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/22953-vw-rns-510-eastern-europe-v10.html
Polecam. Sprawdziłem i działa wyśmienicie. Bardzo dużo nowych i zaktualizowanych lokalizacji.
RNS-510 mapa V10 East Europe.
Moderator: BRUNO55
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- jmf
- VIP
- Auto: VW Golf 6 Highline
- Engine: 1.4 TSI 122KM DSG
- Localization: Warszawa
Re: RNS-510 mapa V10 East Europe.
Wygląda na betę. Ja chyba poczekam na pełne wydanie, a może i na tę wersję z dodanymi fotoradarami. Plus jakoś wolę West Europe...
Tak czy owak - fajnie, że V10 zaczyna się pojawiać. Szczególnie w Polsce dobrze mieć aktualne mapy, bo zmian na drogach (na plus) jest bardzo dużo.
Tak czy owak - fajnie, że V10 zaczyna się pojawiać. Szczególnie w Polsce dobrze mieć aktualne mapy, bo zmian na drogach (na plus) jest bardzo dużo.
-
Arek_VI
- VIP
- Auto: Golf VI
- Engine: TSI 122
- Localization: Wroclaw
"Finalna" (8049) będzie się różniła paroma nieistotnymi plikami - jak to wcześniej bywało. Nie warto czekać, bo 8009 działa wyśmienicie. Nawet we Wrocławiu "skraca" bardzo wyszukiwane połączenia - nawet te bez nowych ulic.
- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
Arek_VI pisze:Nawet we Wrocławiu "skraca" bardzo wyszukiwane połączenia - nawet te bez nowych ulic.
Czy dobrze rozumiem że wyznacza "krótsze" trasy w sensie że 8009 zoptymalizowano algorytm wyszukiwania połączeń w stosunku do poprzedniej wersji?
Jaką miałeś poprzednio wersję?
Obecnie mam 7920 i algorytm wyszukiwania "najkrótszej" dziwnie działa w mojej okolicy. Analogicznie przy "najszybszej" mimo że mam autostradę, że się tak wyrażę pod nosem to i tak ciśnie mnie w miasto żeby gdzieś potem na autobane wyjechać.
My TSI
-
Arek_VI
- VIP
- Auto: Golf VI
- Engine: TSI 122
- Localization: Wroclaw
Dokładnie tak jak napisałeś kakaruto - mapa jest bardziej zoptymalizowana i wyznacza nowe, krótsze i szybsze połączenia. Sprawdziłem na dwóch moich "stałych" trasach we Wrocławiu i stąd mam wiedzę. Nawet się nie spodziewałem, że np. z centrum Wrocławia do Kłodzka najszybciej i najbliżej jest jechać przez autostradę A4
Używam softu 4120 i do tej pory mapy 7920.
Używam softu 4120 i do tej pory mapy 7920.
- kakaruto
- Mieszkaniec
- Auto: Golf 6
- Engine: CAVD
- Localization: Silesia
No i u mnie zagościła 8009, na razie wiele na niej nie pojeździłem (bo strasznie długo się to wgrywało) ale pierwsze wrażenia są takie jak opisał Arek - lepiej liczy drogę i właściwie nic więcej robić nie musi
Arku jeszcze raz dziękuję za mapę
Arku jeszcze raz dziękuję za mapę

My TSI