Witam,
Koledzy czy spotkal się ktoś z problemem że radio Discovery Media restartuje się podczas jazdy? Nie ma znaczenia czy radio działa czy navi, wyłączy się i po chwili samo się wlaczy.
Błędów nie ma w VCD
Oprogramowanie mam 0245
Discovery media restartuje sie
Moderator: flo
Regulamin forum
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
niedzwiedz1981
- Stały Bywalec
- Auto: golf VII 1.4 tsi
- Engine: CZCA
- Localization: Poznan
Discovery media restartuje sie
diesel podstawą, turbo zabawą...
- pab567
- Forumowicz
- Auto: QNIK
- Engine: 5.0 Coyote 421KM
- Localization: Warszafka
Re: Discovery media restartuje sie
Możesz wgrać nowszy soft ale obawiam się, że to niekoniecznie pomoże. Na pewno bym tego spróbował.
Systemy infotainment w grupie VAG
Systemy infotainment w grupie VAG
- Kilgore
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 7.5
- Engine: 1.4 TSI 150KM CZDA
- Localization: śląsk
Re: Discovery media restartuje sie
Miałem tak kilka razy, MIB2 Technisat, kiedy ładowałem telefon i miałem włączone google maps. Ale może to był przypadek. Po wgraniu Android auto problem się nie pojawia.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka